Omalaina

Omalaina vertailee ja kilpailuttaa lainat.

Omalaina on vuonna 2012 perustettu lainankilpailutuspalvelu, joka on tarjonnut lainan kilpailutusta luotettavasti ja saavuttanut tunnetun ja luotettavan brändin maineen ansaitusti. Omalainalla on jo yli 300 000 asiakasta kilpailuttaneet lainojaan onnistuneesti. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja haarakonttori Turussa. Omalainan on perustanut LVS Brokers oy, kasvava finanssiteknologiayritys.

Omalaina ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainat tällä hetkellä yli 35 lainantarjoajan, pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Omalainan palvelukuvaus kertoo seuraavaa:

 • 100% Kotimainen palvelu, ansainnut avainlipun, joka kertoo suomalaisesta työstä.
 • etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen
 • yhteistyökumppaneina pankkeja ja muita vakavaraisia rahoituslaitoksia
 • etsii juuri sinulle parhaan lainatarjouksen
 • yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun
 • voit tehdä lainasopimuksen parhaan lainakumppanin kanssa
 • rahat voit saada tilille jopa saman päivän aikana
 • Lainan tarjoaa jokin yhteistyökumppaneista.
 • Lainasopimus ei tule sinun ja Omalainan, vaan sinun ja pankin tai rahoituslaitoksen välille.

Miten kilpailutan lainani Omalainan avulla?

Lainan kilpailutus Omalainan avulla onnistuu helposti. Mene Omalainan etusivulle ja täytä hakemuslomake. Aluksi sinulta kysytään lainasumma, lainan takaisinmaksuaika sekä yhteystietojasi. Näet arvion kuukausikustannuksista ja korkokuluista. Tämä arvio on suuntaaa-antava. Arvio tarkentuu lainatarjouksen saatuasi.

Tämän jälkeen avautuu lainahakemuslomake. Täytä tiedot huolella. Sinulta kysytään esimerkiksi kuukausitulot, työsuhde, koulutus sekä sinun tulee kirjata arvio menoista ja tuloistasi.

Täytä lainahakemus huolella, niin voit saada lainatarjouksen nopeasti. Laina voidaan usein maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kuka on Omalainan taustalla?

Omalainan taustalla toimii LVS Brokers oy, joka on erikoistunut kilpailutuspalveluihin. Omalaina on kehittänyt ylivertaisen teknologian, jonka avulla lainan kilpailuttaminen kuluttajalle on erityisen helppoa.

Säästä rahaa kilpailuttamalla lainat

Nykypäivinä monissa talouksissa aika on kortilla, työ ja harrastukset vievät aikaa ja taloudenpitoon ei välttämättä riitä tuntikausia. Lainan kilpailuttamisen ideana on säästää rahaa ja aikaa. Ennen sinun tuli täyttää lainahakemuslomake jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen sivustoilla erikseen. Tämä on erittäin suuritöinen homma. Nyt Lainankilpailutuspalvelut tekevät tämän työn puolestasi. Täytät vain yhden hakemuslomakkeen ja saat kilpailutetun lainatarjouksen jopa yli 35 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Voit säästää rahaa lainakuluissasi huomattavasti. Mikäli sinulla on jo luottoa, luottokortteja, pienlainoja tai osamaksusopimuksia, suosittelemme kilpailuttamaan lainan uudelleen. Voit mahdollisesti saada lainallesi Omalainan kautta paremman koron ja rahaa säästyy jatkossa lainakuluissa.

Miksi Omalaina?

Omalaina on 100% Suomalainen, luotettava, avainlipun ansainnut lainankilpailutuspalvelu, sillä on jo yli 300 000 asiakasta Suomessa. Rahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana ja lainanahamisprosessi on hiottu viimeisen päälle nopeaksi.

Voit lainaa hakea 100 – 60 000 euroa

Omalainan lainasummat ovat 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Eli pienemmät ja suuremmat lainat kilpailutetaan tasavertaisesti jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotka ovat mukana Omalainan kilpailutuksessa. Tarvitsit sitten lainaa, kun pesukone hajosi tai autoon tarvitsi tehdä remontti, se onnistuu Omalainan avulla.

Kilpailutukseen kuuluu useat tunnetut ja luotettavat rahoituslaitokset.

Laina-ajaksi voit valita 1-20 vuotta, valitse sellainen takaisinmaksu, että selviydyt hyvin kuukausiveloituksesta.

Kenelle Omalaina myöntää lainaa?

Omalainaa voit hakea seuraavin ehdoin:

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • suomalainen henkilöturvatunnus
 • suomalainen pankkitili.

Huomaa, että työtön, opiskelija tai eläkeläinen voi hakea lainaa. Riittävät tulot merkitsevät.

Lainaa ilman luottotietoja, on mahdollista hakea, mutta useat pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa, jos luottotiedot eivät ole kunnossa.

Omalainan korko

Omalainalla korot vaihtelevat ja riippuvat hakijan taloudellisesta tilanteesta, maksukyvystä sekä luottotiedoista ja muista asioita. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20%

Mitä ottaa huomioon kilpailutuksessa?

Kun olet hakenut lainaa, saat lainatarjouksia. Ota huomioon lainan kokonaiskorko, eli todellinen vuosikorko. Kannattaa valita edullisin lainakorko sekä sellainen laina, jossa on hyvät maksuehdot. Jotkut lainatarjoajat tarjoavat esimerkiksi joustoa maksamiseen, jos elämässä tulee joitakin yllätyksiä.

Vakuudet ja takaajat, tarvitaanko niitä?

Ei. Omalainan kautta kilpailutettuihin lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia. On kuitenkin hyvä huomata, että mikäli haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, esimerkiksi kumppanin – voit saada lainaa paremmin ehdoin. Hae siis lainaa yhteishakijan kanssa jos vain mahdollisuus sellaiseen on. Eli yli 10 000 euron lainoissa voi parantaa lainamahdollisuuksia yhteishakijan kanssa.

Yhdistän lainoja, voinko tehdä sen Omalainassa?

Kyllä, Omalaina on oiva palvelu lainojen yhdistelyyn. Yhdistelylainalla tarkoitetaan sitä, että sinulla on useita lainoja, joissa on vaihtelevat korot, ehkä jopa hieman kalliit korot. Yhdistelylainassa on vain yksi korko kun nämä vanhat lainat yhdistellään. Maksat siis jatkossa vain yhtä korkoa ja yhtä lainaa takaisin. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Omalainan pankit ja rahoituslaitokset

Kuten mainittua, Omalaina ei itse myönnä lainaa vaan välittää hakemukset rahoituskumppaneille. Nämä pankit ja rahoituslaitokset tekevät oman lainatarjouksensa sinulle ja voit rauhassa valita itsellesi sopivimman lainan.

Alla kuvakaappaus Omalainan tämän hetkisistä kumppaneista, joita Omalainan sivustolla on mainittu. Mukana on mm. Pop Pankki, Aktia, Resurs Bank, Ferratum ja Halino.

Kokemuksia Omalainasta

Aitoja palautteita Omalaina-lainapalvelusta.

“Todella hyvä ja helppo palvelu. Ehdottomasti kannattaa kilpailuttaa lainat omalainan kautta!” – Tomppa

“Kilpailutus olikin tosi helppoa, sain sopivan tarjoukset ja rahat tuli nopeasti tililleni” – Sami

Kerro sinä oma kommenttisi Omalainasta meille alla olevalla lomakkeella. Huomaa, että lainaasi koskevat kysymykset tulee esittää suoraan Omalainalle tai lainapalvelulle, josta lainan olet hakenut.

Omalainan asiakaspalvelu

Omalainan asiakaspalvelu toimii nykyaikaisesti sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu ( ) omalaina.fi. Sieltä saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin Omalainan asiantuntevan asiakaspalvelun avustuksella lainan hakeminen ei jää mistään kiinni.

Omalainan asiakaspalveluun voit olla yhteydessä 24/7, mutta vastaukset kysymyksiisi saat seuraavien aukioloaikojen puitteissa:

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma: 9:30-16:30
Ti-To: 9:00-16:30
Pe: 9:00-15:00

Omalainan yhteystiedot

LVS Brokers Oy

2521965-8
PL 644
00101 HELSINKI